.

.

.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση της Κοινότητας Παναιτωλίου


"Στις 10 Ιανουαρίου του 2022, ανακοινώθηκαν οι ορισμοί νέων αντιδημάρχων για τον Δήμο Αγρινίου. Μετά από δύο μήνες λειτουργίας του νέου σχήματος διαπιστώνουμε ότι κάποιες αλλαγές προσώπων μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικές στη συνεργασία μεταξύ αιρετών, με αντίκτυπο στην καθημερινότητα των δημοτών.
 
Πιο συγκεκριμένα, η κοινότητα Παναιτωλίου συνεργάστηκε άψογα με τον προηγούμενο υπεύθυνο αντιδήμαρχο αυτεπιστασίας, κ. Δημήτρη Σκορδόπουλο, με αμοιβαίο σεβασμό στην αυτοδιοικητική ιεραρχία και με στοχευμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και προβλημάτων, πάντα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής που έχει εκλεγεί.
Το τελευταίο δίμηνο που η υπηρεσία έχει άλλον πολιτικό προϊστάμενο, παρατηρούνται δυσλειτουργίες και έλλειψη πνεύματος συνεργασίας, σε βαθμό που μας κάνει να απορούμε.
 
Γιατί δεν ενημερώνεται ο Πρόεδρος για παρεμβάσεις που γίνονται στο χώρο ευθύνης του;
Για ποιον λόγο δεν αναπτύσσεται σχέση συνεργασίας που θα οδηγήσει σε στοχευμένες παρεμβάσεις ουσίας;
Γνωρίζει καλύτερα ο κ. Γρίβας τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα καθημερινότητας της περιοχής από όσους κατοικούν μόνιμα στο Παναιτώλιο;
Επειδή η τήρηση της αυτοδιοικητικής ιεραρχίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα παρακαλέσουμε τους πολιτικούς προϊστάμενους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με την κοινότητα Παναιτωλίου, πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση εντός της περιοχής, για να προλάβουμε φαινόμενα που άλλος θα πράττει, άλλος θα λογοδοτεί και κανείς δε θα παίρνει την ευθύνη.
 
Από αυτό το δημόσιο βήμα σας καλούμε σε συνεργασία, με αίσθημα ευθύνης, τήρηση της αυτοδιοικητικής ιεραρχίας και σεβασμό προς τους δημότες.
 
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι πολίτες μας εξέλεξαν. 
 
Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Παναιτωλιου. 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΡΕΛΗΣ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου