.

.

.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Καινούργιο: Με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση για θέματα ογκολογίας στην κεντρική πλατεία

Σήμερα, Τέταρτη 25/05/2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη φορά, στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής ενότητας Θεστιέων του Δήμου Αγρινίου ενημερωτική εκδήλωση για θέματα ογκολογίας, όπου και ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ομιλιών.
 
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.
 
Ομιλητής ο Ογκολόγος – Παθολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ογκολογίας αξιότιμος κύριος Παναγιώτης Β.Γκινόπουλος MD MSc. PhD /, ο οποίος μίλησε με άμεσο και κατανοητό λόγο για τίς σύγχρονες μεθόδους Πρόληψης-Πρόγνωσης και της Πρώιμης Διάγνωσης Καρκίνου, επεξηγώντας τις διάφορες υπάρχουσες καινοτόμες εξετάσεις πρόληψης και την εύκολη προσβασιμότητα του οικονομικά αδύναμου πολίτη σε αυτές.
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες, τοπικούς παράγοντες, επαγγελματίες υγείας και συναδέλφους που τιμήσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
 
Το μήνυμα μας σήμερα είναι:
"Υπάρχουν λύσεις πρόληψης και εξακριβωμένης διάγνωσης ακόμα και για τον πιο αδύναμο ευπαθή πολίτη-ασθενή." ...... καταλήγει η ανακοίνωση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αγρινίου.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου