.

.

.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Παναιτώλιο: Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του Δικτύου Αποχέτευσης στον κεντρικό δρόμο του Παναιτωλίου (Χ. Τρικούπη)

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 23 Μαΐου 2022, οι εργασίες κατασκευής του Δικτύου Αποχέτευσης στον κεντρικό δρόμο του Παναιτωλίου (Χ. Τρικούπη), από την περιοχή της εισόδου του χωριού στον κόμβο (συντριβάνι).

 

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια στο Παναιτώλιο και θα βάλει οριστικό τέλος στην, επί δεκαετίες, υποβάθμιση της υγείας, του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Ήδη ένα μεγάλο τμήμα του έργου έχει ολοκληρωθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον εσωτερικό τομέα του χωριού.

 

Πάντως από ότι φαίνεται και από την πρώτη κιόλας ημέρα των εργασιών, όπως γινόταν και τους προηγούμενους μήνες άλλωστε με τις εργασίες στο εσωτερικό δίκτυο, υπήρχε διακοπή της υδροδότησης. Ένα θέμα που ίσως μας απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες που θα συνεχιστούν οι εργασίες μιας και στα σημεία που εκτελούνται οι εργασίες περνούν αγωγοί ύδρευσης οι οποίοι πολλές φορές είναι αχαρτογράφητοι.

 

Επίσης λόγω των εργασιών οι οδηγοί πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί γιατί το πλάτος του δρόμου θα είναι μειωμένο αισθητά, χωρίς φωτισμό τις νυχτερινές ώρες και πρόκειται για έναν δρόμο που μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου