.

.

.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου... Γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς σε μια εκδήλωση που

πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων «Δημόκριτος». 

Τα παιδιά, εκτός από παγωτό, σουβλάκι και αναψυκτικά, «χόρτασαν» παιχνίδι με τις αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσαν οι γυμναστές αθλητικού πολυχώρου, τους οποίους ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή και την προσφορά τους! 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου. 

Ο Σύλλογος Γονέων «Δημόκριτος» ευχαριστεί τη διεύθυνση του σχολείου για την παραχώρηση του χώρου και τη συνεργασία καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης. 

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς που εθελοντικά βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή πρόοδο στα παιδιά!! 

Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά!! .....καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου