.

.

.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Με "άρωμα" Παναιτωλίου η ΜΑΖΩΞΗ την Παρασκευή 26/08/2022 στο LAKE PARTY στο ΚΤΗΜΑ ΠΙΘΑΡΙ, στην λίμνη Τριχωνίδα

Το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού : δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα και κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, στον εξαιρετικό χώρο που παρέχει το κτήμα ΠΙΘΑΡΙ. 

Ένας χώρος που στήθηκε από τους

Δημήτρη και Γιώργο Λάμπρη με φινέτσα και αισθητική για να παρέχει υπηρεσίες εστίασης υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό και συνέπεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ψυχαγωγία. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Protect Security των Αφων Γιγκλά, αναλαμβάνει τη φύλαξη του χώρου, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία, ηρεμία και ασφάλεια με την επαγγελματική συνέπεια που τους χαρακτηρίζει. 

Για την άνετη διαμονή του αγαπητού ερμηνευτή με την σπάνια φωνή, Γιώργου Μαζωνάκη, ενοικιάστηκε το camper- αυτοκινούμενο όχημα των Δημήτρη και Νικολέτας Σιαδήμα, ώστε ο καλλιτέχνης να έχει άνεση και ιδιαίτερες παροχές σε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για διαμονή κοντά στη φύση. 


Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Σιαδήμα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα για τις ασφαλείς μετακινήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να διανείμουν το εκλεκτό, βιολογικό λάδι ΑΘΗΝΑ, που παράγουν στους πιστοποιημένους βιολογικούς ελαιώνες τους

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου