.

.

.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Νέος διευθυντής στο Γενικό Λύκειο Παναιτωλίου ο Θανάσης Σαρδέλης

Νέος διευθυντής στο Γενικό Λύκειο Παναιτωλίου ανέλαβε για την νέα σχολική χρονιά 2022/23 ο φιλόλογος Θανάσης Σαρδέλης, μετά την αποχώρηση λόγω

συνταξιοδότησης του πρώην διευθυντή Παντελή Βάρρα.

Ο Θανάσης Σαρδέλης κατά το παρελθόν έχει διατελέσει διευθυντής στο Γενικό Λύκειο Εμπεσού Βάλτου και στο Γυμνάσιο Αγίου Βλασίου, είναι γνώστης των σχολικών θεμάτων της ευρύτερης περιοχής μιας και μέχρι πριν λίγες ημέρες ασκούσε τα καθήκοντα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμά του με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.....

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Παναιτωλίου. Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στην εκπλήρωση των αναγκών των εκπαιδευτικών λειτουργών, των μαθητών και των γονέων και κηδεμόνων.
Διαδέχθηκα τον εξαιρετικό συνάδελφο κ. Παντελή Βάρρα, ο οποίος με ενημέρωσε για το έργο που έχει συντελεστεί έως τώρα στο σχολείο και τον ευχαριστώ θερμά.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τονίσω ότι θα συμβάλλω στην ανάπτυξη γόνιμης συνεργασίας με όλους τους φορείς της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ευελπιστώντας ότι η συμπόρευσή μας θα είναι ουσιαστική. Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη γιατί σφυρηλατούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης με κοινό στόχο να υπηρετήσουμε με αγάπη και αφοσίωση την βελτίωση της εκπαίδευσης. Σε ένα σχολείο μαθητοκεντρικό, ενεργητικό, βιωματικό, αυθεντικό οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα, αφού τονώνονται τα κίνητρα μάθησης και προάγονται οι δυνατότητες στο βέλτιστο βαθμό.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η ισότητα ευκαιριών στην εκπαίδευση, η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα εδραιώνουν την αλλαγή νοοτροπίας και παρακινούν όλους μας σε υπεύθυνη στάση ζωής. Εύχομαι σε όσους αφιερώνονται στο έργο του εκπαιδευτικού σχεδιασμού, της εφαρμογής, της επιστημονικής και παιδαγωγικής υποστήριξης και της ανατροφοδότησης να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κλίμα ζεστής επικοινωνίας, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Προσωπικά, θα εργαστώ με αίσθημα δικαίου, ευαισθησία για τις ανθρώπινες ανάγκες, αλλά και επιμονή στην τήρηση των κανόνων και την ανάπτυξη των ηθικών αξιών. Στην προσπάθεια αυτή ζητώ τη στήριξη και τη συνεργασία όλων σας. Σας καλώ λοιπόν να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας στην εκπαίδευση.
Με αυτές τις σκέψεις και την πεποίθηση ότι η παιδεία με τις πηγαίες αξίες που καλλιεργεί μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους υγεία και καλή επιτυχία στο πολύπλευρο έργο της κοινής προσφοράς για την καλυτέρευση της εκπαίδευσης των νέων μας, οι οποίοι ενσαρκώνουν την ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αθανάσιος Φ. Σαρδέλης
Φιλόλογος, Δ/ντής ΓΕ.Λ. Παναιτωλίου

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου