.

.

.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Φώτης Γιγκλάς: 10.000 ευρώ από έλληνα του εξωτερικού + 9.254 ευρώ από τον κουμπαρά για την 15χρονη μαθήτρια

Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι αγρινιώτες στην έκκληση για οικονομική βοήθεια της 15χρονης μαθήτριας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της και πρόκειται να μεταφερθεί στην Κύπρο στις 3 Φεβρουαρίου.

Συγκεντρώθηκε το ποσό στον κουμπαρά που

τοποθετήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο των 9.254 ευρώ, σε χρόνο μόλις δύο ημερών. 

Παράλληλα όμως συγκινητική είναι και η δωρεά επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, ο οποίος πρόσφερε επιπλέον δέκα χιλιάδες ευρώ καθώς και πεντακόσια ευρώ βοήθεια στην μαθήτρια για κάθε μήνα μέχρι την αποθεραπεία της, θέλοντας ταυτόχρονα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Έτσι το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 19.254 ευρώ, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Φώτη Γιγκλά, ο οποίος θέλοντας να ευχαριστήσει όλους για αυτή την πρωτόγνωρη ανταπόκριση στο κάλεσμά του, δημοσίευσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση στο προφίλ του στο facbook....

 

"Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Αγρινίου γιατί έδειξαν σε όλη την Ελλάδα ότι ακόμα υπάρχει ανθρωπιά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αγρινίου Γεώργιο Παπαναστασίου Για την άμεση ανταπόκριση.Την αντιδήμαρχο πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου Γιατί ήταν στο πλευρό μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Τον Κωσταντίνο Καραγκούνη Για την βοήθεια του στα ΜΜΕ. Την Γεωργία Μποκα για την βοήθεια κατέβαλε. Γιατί πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρωινή μας Σταχτοπούτα Ρεα Ασημακοπούλου την απογευματινή μας Σταχτοπούτα Μαρίνα Κατσιπανου και τον πρίγκιπα της καρδιάς μας Αγγελο Γιγκλα.(Όλα τα παιδιά βοήθησαν αφιλοκερδώς)
Το ποσό που μαζεύτηκε στον κουμπάρα είναι 9.254,80
Το τελικό ποσό είναι 19.254,80.
Με τη βοήθεια όλων σας το κοριτσάκι θα ταξιδέψει για την Κύπρο στις 3 Φεβρουαρίου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!"

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου