.

.

.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Αγωνία για τον 18χρονο οδηγό του τροχαίου που σόκαρε το Αγρίνιο

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο 18χρονος οδηγός του σοκαρίστικου τροχαίου που σημειώθηκε

στην πόλη, βραδινές ώρες Τρίτης 27 Δεκεμβρίου.

Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 9:30 το βράδυ στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β, σε απόσταση λίγων μέτρων από την περιμετρική.

Δραματικές υπήρξαν οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμού του οδηγού και ενός ακόμη ατόμου, ηλικίας 18 ετών αμφότεροι ενώ δυο ακόμα νεαρά άτομα εξήλθαν μόνα τους από όχημα που έγινε σμπαράλια.

Για τον 18χρονο οδηγό του οχήματος οι ώρες χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετικά κρίσιμες. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, υπέστη ρήξη σπλήνας και φέρει βαρύτατα τραύματα στη θωρακική χώρα.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε θάλαμο στο Νοσοκομείο Αγρινίου και αναζητείται διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ σε γειτονικό νοσοκομείο ώστε να διακομισθεί, κάτι που μέχρι ώρας δεν έχει συμβεί.

Αυτό γιατί η ΜΕΘ του Αγρινίου, όπως έχει πολλάκις τονιστεί και συζητηθεί, παραμένει κλειστή, με το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Αιτωλοακαρνανίας να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε καταστάσεις όπως η προκείμενη…

Σοβαρά κατάγματα στους μηριαίους των ποδιών φέρει ο έτερος 18χρονος που απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματος μετά από τις προσπάθειες των Πυροσβεστών, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Παράλληλα φέρει και κάταγμα κλείδας ενώ απαιτείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ότι αφορά τους δύο έτερους επιβάτες, αμφότεροι φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική.

 

 

 https://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου