.

.

.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

4o AGRINIO SANTA RUN Για τέταρτη χρονιά η πόλη του Αγρινίου θα γεμίσει Άι Βασίληδες

Για τέταρτη χρονιά η πόλη του Αγρινίου θα γεμίσει Άι Βασίληδες που θα μεταφέρουν την φλόγα της αγάπης και της προσφοράς παντού.

 
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 18.30 μαζευόμαστε στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο και

τρέχουμε 1000 μέτρα και 5.000 μέτρα ανεξαρτήτως ηλικίας , ντυμένοι Άι Βασίληδες!

Θα τρέξουμε όλοι για καλό σκοπό, για την «Φλόγα», τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Γιατί αυτές τις ξεχωριστές μέρες έχουμε στο μυαλό μας τα παιδιά που δίνουν την μάχη τους με τους δικούς τους ανθρώπους στέλνοντάς τους λίγη από την ζεστασιά που νιώθουμε όλοι μέσα μας.

 
Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και είναι δίπλα στις οικογένειες, τους φόβους και τις αγωνίες τους, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

 
Εγγραφές για τον αγώνα γίνονται διαδικτυακά στο www.agriniosantarun.gr ή στα σημεία παραλαβής υλικού που είναι για τον Δήμο Αγρινίου ο πρώην σιδηροδρομικός σταθμός στην Λορέντζου Μαβίλη, ώρες 17.00 έως 20.00.

 
Η παραλαβή του υλικού θα γίνει τις τελευταίες 10 ημέρες και τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου με την αρωγή του Δήμου Αγρινίου και την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου