Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου

Άλλο ένα δυστύχημα με δύο τραυματίες έγινε την Τετάρτη το απόγευμα 7 Δεκέμβρη στις 8:30μ.μ. στον κεντρικό δρόμο του χωριού μας που είναι χωρίς πεζοδρόμια στο ύψος των ΑΜΠΑΡΙΩΝ.

Στο Ι.Χ. επέβαιναν 

3 παιδιά .Ένα κορίτσι και δύο αγόρια. Τραυματίστηκε το κορίτσι και ένα αγόρι σύμφωνα με παρευρισκόμενους στο χώρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τούς ευχόμαστε ολόψυχα να είναι καλά .

Η επιτροπή υγείας και  αλληλεγγύης ένα από τα εξής προβλήματα που έθεσε στον κύριο Δήμαρχο σε παράσταση στις 11 Νοέμβρη ήταν να κατασκευαστούν τα έργα (πεζοδρόμια κτλ) στο συγκεκριμένο σημείο εκτιμώντας και προηγούμενα δυστυχήματα που έγιναν.

 Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα ακόμη και τα δισεκατομμύρια του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο. Ελπίζουμε ότι η δημοτική αρχή Θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα και σας καλούμε στη συγκέντρωση για αυτό και άλλα προβλήματα τη ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  στις 11:00 το πρωί στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ (ΟΜΟΝΟΙΑΣ)

 

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχημα ρε απαραδεκτοι ειναι οταν υπαρχει νεκρος.αυτο ηταν ατυχημα.κατι σαν το ατυχημα που επαθε ο πατερας σασ και βγηκατε εσεις..ανοητοι τραγικολογοι.ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή