.

.

.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Πρωτοφανής η προσέλευση στο 1ο φιλανθρωπικό τσάι που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Παραβόλας

Πρωτοφανής η προσέλευση στο 1ο φιλανθρωπικό τσάι που διοργάνωσε ο Ιερός  Ναός Αγίου Δημητρίου Παραβόλας στην καφετέρια του κ. Γιάννη Δεληγιάννη στην Παραβολα, σήμερα το

απόγευμα προκειμένου να ενισχυθεί το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και γενικότερα οι φιλανθρωπικές δράσεις του Ιερού Ναού, ώστε στοχευμένα και με αυστηρά κριτήρια να προσφέρει βοήθεια εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού πρωτ. Σπυρίδων Ιωάννου Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβολας όπου μίλησε κατάλληλα τόσο για το ρόλο του Φιλοπτώχου ταμείου όσο και για μελλοντικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν χάριτι Θεού.

 Ευχαριστούμε θερμά τον κ Γιάννη Δεληγιάννη για την προσφορά του σε καφέδες και τσάι αλλά και για την παραχώρηση του χώρου της καφετέριας. Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο του κ Νίκου Παναγιωτοπουλου και την Ρουλα Παναγιωτοπουλου για την δωρεά τους και όλους όσους προσήλθαν στην πρόσκληση μας και ενίσχυσαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλει ο Ιερός μας Ναός Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η κα Γιάννα Παπαθανάση όπου κέρδισε το φλουρί και έλαβε από τον Ιερό Ναό  ως ευλογία μια εικόνα αγιογραφημένη με τον Ιησού Χριστό και ένα διακοσμητικό για το σπίτι της. Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ Σωτήρη Κολοβό για την παρουσία του και όλο τον κόσμο.
 
 Εκ του Ιερού 
 Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας
 







 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου