.

.

.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος"

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου π. Χριστόφορος Γιολδάσης, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος", ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα του συλλόγου, στο Corali Luxoury Resort.

Τον λόγο στην αρχή της εκδήλωσης πήρε η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Βασιλαγόρη - Ψηλού όπου ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με ομόνοια, αγάπη και συνεργασία, και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Στην τελετή παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Χριστόφορος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γεώργιος Αγραφιώτης, η πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Χρυσούλα Τασολάμπρου, μέλη της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου, του Χορευτικού Συλλόγου "Αιτωλός", μέλη της Επιτροπής για την Υγεία και την Αλληλεγγύη, μέλη του ΙΔΕΑΠ Θέρμου, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικών σχολείων Παναιτωλίου και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Καλλιρρόης Καλαμπόκα, η οποία κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή σε εκδρομή που θα διοργανώσει πολύ σύντομα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος".   






















 















 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου