.

.

.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Δωρεά βιβλίων από το Super Market Βασιλόπουλος σε μαθητές σχολείων του Παναιτωλίου

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Ευαισθησίας που υλοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια το Super Market Βασιλόπουλος στο Παναιτώλιο, προχώρησε σε

δωρεά βιβλίων, στους μαθητές των δύο νηπιαγωγείων καθώς και στους μαθητές των Α΄ και Β΄τάξεων στο 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου.

Ο κύριος Γρηγόρης Βασιλόπουλος ως εκπρόσωπος του Super Market δήλωσε: "Είμαστε πάντα και θα είμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας στηρίζοντας όσο μπορούμε τους συλλόγους και τα σχολεία του Παναιτωλίου και της ευρύτερης περιοχής. Θέλουμε κι εμείς με την προσφορά μας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο έργο που πραγματοποιείται,από τους τοπικούς συλλόγους και την εκπαιδευτική κοινότητα στην τοπική κοινωνία μας."

Από την πλευρά τους, οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καθώς και οι Σύλλογοι των εκπαιδευτικών, των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του Παναιτωλίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κύριο Γρηγόρη Βασιλόπουλο για την ευγενική προσφορά των βιβλίων στους μικρούς μαθητές. Η ενίσχυση σας, μας δίνει δύναμη για το μέλλον.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου