.

.

.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πρώτη φορά καρναβάλι στο Παναιτώλιο. (φωτο/βίντεο)

Παναιτωλιώτικο Καρναβάλι! Σύλλογοι της Κοινότητας Παναιτωλίου διοργάνωσαν για πρώτη φορά παρέλαση καρναβαλιού, την

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με τους κατοίκους του χωριού, αλλά και των περιοχών πέριξ και εντός του Αγρινίου, να ξεφαντώσουν μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι.

Από τις 4 το απόγευμα και κατά μήκος της οδού Χαρίλαου Τρικούπη (αφετηρία από την διασταύρωση Γυμναστήριο Γιγκλά) μικροί και μεγάλοι, μαθητές και γονείς, σύλλογοι, απλοί επισκέπτες, παρέλασαν και ξεσήκωσαν το κοινό, με κέφι και χορό, για να καταλήξουν όλοι μαζί στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου και εκεί να στήσουν νέο γλέντι.

Ακολούθησε άναμμα φωτιάς στην μέση του προαυλίου χώρου όπου εν μέσω χορού κάηκε ο καρνάβαλος, ενώ ο σοκολατοπόλεμος, γλυκά και σπιτικές πίτες γλύκαναν μικρούς και μεγάλους.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης "Αγρίνιο μπορείς" Π. Καψάλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Α. Γκορόγιας, ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δ. Τραπεζιώτης και πλήθος κόσμου.





















































































































































 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Να διορθώσουμε ένα λάθος που έγινε Dj δεν ήταν ο Θανάσης Κάππας όπως είπε μια κυρία το παιδί λεγόταν Στουμπος Θεόδωρος κ τον ευχαριστούμε πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή