.

.

.

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Μοναδικός "επιζών" ο Αντρέας Γκορόγιας στην Βόρεια Τριχωνίδα.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Κοινότητας Παναιτωλίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, μετά το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η

Κυβέρνηση με την ειδική ρύθμιση για την εκλογή Προέδρου συμβουλίου κοινότητας άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων για τη δημοτική περίοδο έως τις 31.12.2023. 

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας των εκλεγμένων από τις δημοτικές εκλογές του 2019, για την ανάδειξη προέδρου, ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου έλαβε εκ νέου την εντολή για συνέχιση της θητείας του, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023 με ψήφους 4 -2, έναντι του συνυποψηφίου του Κώστα Καλαμπαλίκη, μιας και ο Κώστας Καζάκος δεν θέλησε να θέσει υποψηφιότητα απέναντι στον Α. Γκορόγια. Ένα μέλος του συμβουλίου απουσίαζε.

Κατά τις προηγούμενες ημέρες στις εκλογές που έγιναν στην Κοινότητα Παραβόλας, νέος πρόεδρος στην θέση του Χρήστου Μουτάφη αναδείχθηκε ο Διονύσιος Γιαννακάς και στην Κοινότητα Καινουργίου, αναλαμβάνει καθήκοντα νέος πρόεδρος στην θέση του Βασίλη Καραγκούνη, ο Δημήτρης Διαμάντης.

Σήμερα επίσης έγιναν εκλογές για πρόεδρο και στην Κοινότητα Αγρινίου όπου ο Αντώνης Τζογάνης, εξελέγη νέος πρόεδρος στην θέση της Φωτεινής Βλάχου.

Έτσι με αυτά τα αποτελέσματα και τις ανατροπές στις Κοινότητες του Δήμου Αγρινίου, στην βόρεια Τριχωνίδα, ο μόνος πρόεδρος που έμεινε αλώβητος και ισχυρός είναι πλέον ο Αντρέας Γκορόγιας, μιας και είναι ο μοναδικός που επανεκλέγεται.

Το PanaitolioNews εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες προέδρους καλή θητεία και στον Ανδρέα Γκορόγια καλή συνέχεια.   

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου