.

.

.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Γ. Βασιλόπουλος: Δώρησε 12 κράνη ποδηλάτη, παρουσία του Δ/τη Τροχαίας Αγρινίου, σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων Παναιτωλίου

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 10ης ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ Παναιτωλίου, σήμερα στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου, παρευρέθηκε ο Διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου κος Α. Αντωνίου και η συνάδελφος του κα Γ. Μύζαλου όπου ενημέρωσαν τα παιδιά για την ασφάλεια που παρέχουν τα κράνη, αλλά και γενικά για την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

 
Προκειμένου να προωθηθεί η έννοια της ασφαλείας, κληρώθηκαν 12 κράνη, ένα σε κάθε τάξη, ευγενική χορηγία του κ. Γρηγόρη Βασιλόπουλου ενός εκ των δυο μεγάλων χορηγών της ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ και σταθερό υποστηρικτή των δράσεων των δύο σχολείων. 
 
Επίσης παρευρέθηκε και ο κος Βαγγέλης Τσούνης, Εμπόριο ποδηλάτων και ανταλλακτικά, Ζωοδόχου Πηγής 32, Αγρίνιο, τηλ. 2641044144, όπου προσφέρει έκπτωση 25% για την αγορά κράνους ενόψει της Ποδηλατοδρομίας.
 
Οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των δύο σχολείων ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τις Διευθύνσεις και δασκάλους-ες  των Σχολείων για τη βοήθειά τους!
 

















1 σχόλιο: