.

.

.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Αθ. Σαρδέλης: Εδώ αφήνω ένα κομμάτι της ψυχής μου… (Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Δ/ντή Λυκείου Παναιτωλίου)

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες , Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2022 – 2023 και με αφορμή την αποχώρησή μου από τη θέση του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Παναιτωλίου, μετά την

παραμονή ενός έτους, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της ψυχής μου για την αμέριστη συμπαράστασή σας, την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και την εποικοδομητική και άριστη συνεργασία μας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχωρώ νιώθοντας πλήρης ευγνωμοσύνης προς τους υπέροχους συναδέλφους μου. Υπήρξαν πραγματικά άξιοι συνοδοιπόροι σε όλη αυτή την απαιτητική χρονιά με υπευθυνότητα, συνέπεια και βαθιά αίσθηση του καθήκοντος. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων, τα παιδιά μου, γιατί είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ μαζί τους σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και σεβασμού. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και προς τον Διευθυντή του Γυμνασίου Παναιτωλίου κ. Νικόλαο Βάρσο για την άψογη και αμέριστη υποστήριξή του, αλλά και προς τους συναδέλφους του Γυμνασίου για την αγάπη και την εκτίμησή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους αντιδημάρχους του Δήμου Αγρινίου, αλλά και στους τοπικούς φορείς για την υποστήριξη των δράσεων του σχολείου και τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του.

Επίσης ευχαριστώ το βοηθητικό μας προσωπικό, την καθαρίστρια μας κ. Βάσω και την υπεύθυνη του κυλικείου κ. Μαρία για την άψογη συμπόρευσή μας.

Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τυχόν λάθη μου, αδικίες ή παραλείψεις που στενοχώρησαν κάποιους.

Οι κύκλοι ανοίγουν, αλλά και κλείνουν…

Εδώ αφήνω ένα κομμάτι της ψυχής μου…

Σας αποχαιρετώ με την ελπίδα να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον. Καλή συνέχεια στα όνειρά σας, τους στόχους σας, στις διαδρομές σας και οι δρόμοι της ζωής σας να είναι πάντα ανοικτοί και πετυχημένοι. Με τις σκέψεις αυτές νιώθω βαθιά μέσα μου τη δύναμη των στίχων του ποιητή:

«Να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και να κλείνεις την πόρτα χαμογελώντας

Γιατί εσύ ό,τι είχες να δώσεις το έδωσες

Και γιατί πολύ απλά σε περιμένουν άλλα καλύτερα

που μόνο όταν φύγεις θα τα συναντήσεις»

Κι επειδή η ζωή συνεχίζεται δεν μπορώ να κλείσω αυτή την επιστολή χωρίς να ευχηθώ καλή τύχη και κάθε επιτυχία στο νέο Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Παναιτωλίου κ. Κωνσταντίνο Νάκο.

 

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Φ. Σαρδέλης

 

 

1 σχόλιο:

  1. Ένας λειτουργός εκπαίδευσης παράδειγμα προς μίμηση. Αγαπητέ Θανάση η πορεία σου ως εκπαιδευτικός συνεχίζεται και το δημιουργικό σου έργο έμπνευση και παρακαταθήκη στους μαθητές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή