.

.

.

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Η παράσταση διαμαρτυρίας κατά του κλεισίματος του Ταχυδρομείου Παναιτωλίου (φώτο/βίντεο)

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα, κατοίκων, Κοινότητας και των Συλλόγων του Παναιτωλίου, κατά του κλεισίματος του Ταχυδρομείου Παναιτωλίου:

Σήμερα 14/7/2023 κάτοικοι του Παναιτωλίου συγκεντρωθήκαμε έξω από το Ταχυδρομείο Παναιτωλίου και διαμαρτυρηθήκαμε για την από 11/7/2023 απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ, με την οποία αποφασίζεται το κλείσιμο του καταστήματος με τελική ημερομηνία λειτουργίας τις 14/7/2023.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 3784/04.02.2022, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 5.1.2/104/162/07.02.2023 ΟΤΙ:

«Το Κατάστημα του Παναιτωλίου, συνεχίζει την λειτουργία του και παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στους κατοίκους των γύρω περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, το Κατάστημα του Παναιτωλίου είναι μονοπρόσωπο και λειτουργεί καθημερινά. Για τους μήνες  Οκτώβρη και Νοέμβρη, κλείνει δύο ημέρες την εβδομάδα για χορήγηση Κανονικής Άδειας στον υπάλληλο.»

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

 

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ»

«ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ»

«ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ»

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ



















 

1 σχόλιο:

  1. Oι άλλοι Παναιτωλιώτες που ήταν? Να ταν για κανά τζερτζελέ πρώτοι και καλύτεροι....Αρα θέλουν να κλείσει το Ταχυδρομείο? Η σου λένε ,ποιός να τρέχει μασ τη ζέστη...πάμε για κανα μπάνιο και θα τα κανονίσει όλα ο δίκαιος Μητσοτάκης....το λέει κ η τηλεόρα.....Ηθελέστα και παθέστα....Καταχνιά και μπούρμπουρη λοιπόν ....κι ούτε "κιχ".....σαν καλά προβατάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή