.

.

.

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ο Αλέξανδρος Σαμαράς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη

Είμαι  ο Αλέξανδρος Σαμαράς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγρινίου με τον υπερκομματικό συνδυασμό «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο» του Δημήτρη Τραπεζιώτη.  
 
Στόχος μας το Αγρίνιο να γίνει Βιώσιμη Πόλη και ο δήμος να αποκτήσει Ισχυρές Κοινότητες.
 
Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι το 1979, από τον θεολόγο πρωτοπρεσβύτερο πατερ Χρήστο Σαμαρά από το Περιστέρι Τριχωνίδος και την Βασιλική Μανδρούκα από το Παναιτώλιο Τριχωνίδος, ανθρώπους της αξιοπρέπειας και της δημιουργίας.
Τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στις Φυτείες Ξηρομέρου. Ανδρώθηκα για τα επόμενα χρόνια στην Λυσιμαχεία του δήμου Αγγελοκάστρου.
Σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα επιστήμης της φυτικής παραγωγής με εξειδίκευση φυτοπροστασία και περιβάλλον
Μετεκπαιδεύτηκα για 2 χρόνια στο διατμηματικό του γεωπονικού και της φαρμακευτικής σχολής πάνω στην μελέτη και αξιοποίηση φυσικών προϊόντων. Δηλαδή στην αξιοποίηση των 3000 ενδημικών βοτάνων του τόπου μας όπως και των παραπροϊόντων των γεωργικών βιομηχανιών, σε χρήση καλλυντική και φαρμακευτική.
Υπηρέτησα στον ελληνικό στρατό για ένα χρόνο.
Εργάστηκα στην Αθήνα για 2 χρόνια σε φυτωριακές μονάδες και για 3 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία στην Λευκωσία της Κύπρου.
Από το 2011 και εντεύθεν κατέχω ιδιόκτητο κατάστημα γεωργικών εφοδίων στο Παναιτώλιο Αγρινίου.
Είμαι πρόεδρος στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΚΟΙΝΣΕΠ AGROPANETOLIOU προκειμένου να δημιουργήσουμε το δίκτυο που θα αναλάβει δράσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου, προκειμένου να αυξήσουμε την δυναμική και την αναγνωρισιμότητα της περιοχής μας.
 
Επειδή πιστεύω στην αυτοδιοικητική γνώση και στο έργο του νομομαθή Δημήτρη Τραπεζιώτη, αποφάσισα να συμπαραταχτώ μαζί του και να εκτεθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη « ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – Βιώσιμη πόλη – Ισχυρές κοινότητες.
 
Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτό το ταξίδι και ας χτίσουμε μαζί ένα Αγρίνιο που θα λάμψει ως φάρος βιώσιμης προόδου, κοινοτικής δύναμης και νεανικού ενθουσιασμού.
 
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την πίστη σας σε εμένα.
 
Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Σαμαράς
Γεωπόνος ΓΠΑ, Msc,ΜΒΑ
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου