Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ειρήνη Τσέλιου υποψήφια με τον Γ. Παπαναστασίου, μας συστήνεται

Η Ειρήνη Τσέλιου υποψήφια για δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αγρινίου με τον Γ. Παπαναστασίου μας συστήνεται:

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Αγρινίου, προερχόμενη από πολύτεκνη οικογένεια, γαλουχημένη με οικογενειακές και ηθικές αξίες, τις οποίες μεταλαμπάδευσα στην οικογένεια μου. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Αθανασίου, εκπαιδευτικό, με τον οποίο αποκτήσαμε δύο παιδιά.

Ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου και στην συνέχεια απέκτησα πτυχίο από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια επέστρεψα στην πόλη μας και ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος Ειρήνη Τσέλιου (είδη δώρου – φωτιστικά – έπιπλα) στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου και ως έμπορος δεύτερης γενιάς, με δυναμική παρουσία στην εμπορική ζωή του τόπου και με βαθιά γνώση των προβλημάτων που απασχολούν το εμπορικό κόσμο της πόλης μας.

Παράλληλα, ασχολούμαι επί σειρά ετών με τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας από τη θέση του Προέδρου του συλλόγου «Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου», το οποίο έχει πάνω από 25 χρόνια ενεργής παρουσίας και δράσης, με ουσιαστική συνεισφορά στη διατήρηση των παραδόσεων και του πολιτισμού μας.  Επίσης, είμαι μέλος του λαογραφικού μουσείου Αγρινίου, με βαθιά αγάπη για τη λαογραφία και τις ρίζες μας. Τέλος, διετέλεσα επί εννέα συναπτά έτη γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με γνήσιο ενδιαφέρον για τα προβλήματα και τις ανάγκες των παιδιών μας και της εκπαίδευσης τους.

Κατέρχομαι, λοιπόν, στον πολιτικό στίβο με διάθεση για προσφορά, σκληρή δουλειά και με τη δική σας υποστήριξη μπορούμε να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας, κάνοντας το Αγρίνιο έναν τόπο ευκαιρίας για τους νέους μας, έναν τόπο που αξίζει να ζεις!



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου