.

.

.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου: Διδακτική Επίσκεψη στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και στην Αίθουσα Τέχνης ” Χρήστος Καπράλος”

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη του Αγρινίου και στην Αίθουσα Τέχνης “Χρήστος Καπράλος”.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία, αρχικά, να

περιηγηθούν στην δημοτική βιβλιοθήκη, να ενημερωθούν από τους υπευθύνους για τον τρόπο οργάνωσης της βιβλιοθήκης και τον τρόπο με τον οποίο καταχωρείται ένα εισερχόμενο βιβλίο. Επιπροσθέτως με την βοήθεια των εκπαιδευτικών του εργάσθηκαν σε ομάδες στον χώρο του αναγνωστηρίου, σε θέματα που είχαν προετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Στην συνέχεια οι μαθητές επισκέφθηκαν την Αίθουσα Τέχνης “Χρήστος Καπράλος” με στόχο να δουν και να περιηγηθούν στα έργα του συντοπίτη τους, του μεγαλύτερου Έλληνα γλύπτη. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου διάβασαν στους μαθητές στοιχεία από το βιογραφικό του Χρήστου Καπράλου.  Οι μεγαλύτεροι ηλιακά μαθητές προσπάθησαν να αποτυπώσουν σε φύλλα χαρτί κάποια από τα πιο γνωστά έργα του γλύπτη.

Στην συνέχεια ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:







 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου