.

.

.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου συγχαίρει τις μαθήτριές του που διακρίθηκαν στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου συμμετείχε και φέτος στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, στο Α' επίπεδο της γαλλικής γλώσσας.
Συγκεκριμένα, στην εξεταστική περίοδο Μαΐου 2023 συμμετείχαν οι μαθήτριες:

Καραγιάννη Χρυσοβαλάντω, Κουτσιαύτη Σπυριδούλα και Παπαρίζου Παναγιώτα, μαθήτριες της Γ΄Τάξης, οι οποίες έλαβαν το επίπεδο Α2, με πολύ καλές επιδόσεις! Συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα!


Το ΚΠγ, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, μπορεί να υλοποιηθεί στο δημόσιο σχολείο και να έχει συνέχεια στο λύκειο. Να συγχαρούμε λοιπόν και την περσινή μας μαθήτρια Στραβομύτη Χρυσούλα, η οποία αφού έλαβε το Α2 μέσω του γυμνασίου μας, συνέχισε για το επίπεδο Β1 στην Α' λυκείου, το οποίο έλαβε με άριστη μάλιστα βαθμολογία.

(Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κοκκίνη Ρία, ΠΕ 05)

 

 

http://gpan.gr 

1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στην εκπσιδευτικό κ. Κοκκίνη και σις μαθήτριες, που ηταν παλια και δικες μας μαθητριες στο 2ο Δημοτικο Σχολειο Παναιτωλιου. Ειναι γνωστο δυστυχως, οτι η διδασκαλια της ξενης γλωσσας και μαλιστα της 2ης δεν γινεται με τον σεβασμο που πρεπει στο δημοσιο σχολειο. Και παλι πολλα συγχαρητηρια στην εκπαιδευτικο και στις μαθητριες που απεδειξαν ότι το Δημοσιο Σχολειο μπορει, αρκεί να υπαρχει οραμα και θεληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή