.

.

.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ολυμπιακός Αγρινίου: Νίκη κορυφής στο Παναιτώλιο κόντρα στον έτερο Ολυμπιακό Παναιτωλίου (φωτο & videos)

Ο Ολυμπιακός Αγρινίου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 0-1 στο Παναιτώλιο κόντρα στον έτερο Ολυμπιακό της κατηγορίας, που τον

έφερε στην κορυφή της Γ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Γ ΕΠΣΑ) με 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Πάνου Γαλάνη με σκόρερ τον Κωστακιώτη στο 65ο λεπτό κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλίου για να στηρίξει τον γηπεδούχο Ολυμπιακό, δημιουργώντας μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.


 

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο Α’ ημίχρονο

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο Α’ ημίχρονο και μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 από το 4ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα από δεξιά, ο Τσαντώνης με κεφαλιά «ψαράκι» μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπαλωμένου και έπειτα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη από πλάγια θέση στο 12ο λεπτό, με τον Γαλαζούλα να εκτινάσσεται και να παραχωρεί κόρνερ.

Ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, λιγότερο σημαντικές, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν δίχτυα και το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γηπεδούχοι σπατάλησαν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσαντώνη στο 61ο λεπτό.

Στο 65ο λεπτό, ο Κωστακιώτης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Γαλαζούλα και «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο όσο κυλούσε ο χρόνος, σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πάθος από τις δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Κοντογιάννη και τον Ζωγράφο, όμως το 0-1 παρέμεινε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νίκη κορυφής για τον Ολυμπιακό Αγρινίου

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός Αγρινίου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, μαζί με την Ένωση Αγίου Δημητρίου Β που επικράτησε της Αναγέννησης Ρίγανης με 3-1.

Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κόλλησε στους 10 βαθμούς και μοιράζεται την 3η θέση μαζί με τον Μεδεών Κατούνας που αυτή την εβδομάδα έχει ρεπό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Δηλώσεις προπονητών

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, Βασίλης Νταλάκος:


Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Αγρινίου, Πάνου Γαλάνη:


Συνθέσεις

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Βασίλης Νταλάκος): Γαλαζούλας, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Μπαλάφας (40′ Ρέπας), Γαλάνης, Ντίνος, Ρήγας, Κορδάτος, Νικολόπουλος (90′ Τσιώτας), Τσαντώνης, Γεωργούλας.

Ολυμπιακός Αγρινίου (Πάνος Γαλάνης): Μπαλωμένος, Σαμψώνας, Αγγελής (75′ Μπαρδάκης), Αθανασάκης (46′ Γκορόγιας), Ζαχαράκης, Τσιαμπούλας, Ευθυμίου, Γαντζούδης (69′ Κατσούλας), Ζωγράφος, Κοντογιάννης (56′ Καρασούλος), Κωστακιώτης.

Διαιτητές

Διαιτητής: Ασημάκης
Α’ βοηθός: Ροδάτος
Β’ βοηθός: Ξύστρας

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του agriniara.gr:

https://agriniara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου