Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Παραμένει στην κορυφή ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου, 2-1 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Β΄

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Ρήγα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με

2-1 απέναντι στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου Β΄, και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον έτερο Ολυμπιακό Αγρινίου έχοντας 16  βαθμούς. Η αναμέτρηση έγινε το πρωί της Κυριακής στο Β. ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι φιλοξενούμενοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων πήραν προβάδισμα στο 25΄με τον Ρήγα, και διπλασίασαν τα γκολ και πάλι με το Ρήγα δέκα λεπτά αργότερα μετά από θαυμάσιο ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι. Επίσης ο Ρήγας είχε μια  ακόμη ευκαιρία να πετύχει γκολ, ενώ στο 40΄ ο Καπρέλης είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Στην επανάληψη προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα η νεανική ομάδα του Γιώργου Αρμύρα, μείωσε σε 1-2 στο 60΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λιοπύρη, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο. Εντούτοις η « Ένωση Β΄» έδειξε θετικά στοιχεία  στην αναμέτρηση και όλοι στο σύλλογο ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια .

Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου μετά την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) που δέχθηκε στο 55΄ο Μπαλάφας.

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Ροδάτος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου Β΄(Γιώργος Αρμύρας)

Αθανασίου, Νικολέτας, Λιοπύρης, Καραθάνος (35΄ Γιωτοπουλος), Πανίτσας, Τσόλκας, Αλεξανδράκης (87΄Σιμος), Κωσταράς, Κοκώνης, Γκρίζης, Ακαρέπης

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Δημήτρης Χήρας)

Γαλαζούλας, Κόκκαλης, Καλαμπαλίκης, Γαλάνης, Καπρέλης, Μπαλάφας, Ρήγας (46΄Κορδάτος), Παπαγιάννης, Τσαντώνης (80΄Ντίνος Χ- Α.), Ντίνος Θ., Ίβρος (80΄Τσιώτας)

https://agriniogoal.gr

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου