Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Π. Σ. Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»: Με επιτυχία η παράσταση «Θηλυκή παγίδα» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» έκλεισε πολύ όμορφα τη χρονιά με τη συμμετοχή της σ' ένα θεσμό πλέον του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, το 5ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
 
Η παράσταση με τον τίτλο «Θηλυκή παγίδα» οργανώθηκε και στήθηκε από τους στυλοβάτες της ομάδας Δήμητρα Στούκα και Βαγγέλη Βαλμά.Πήρε σάρκα και οστά από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Βαγγέλη Βαλμά, Νίκο Κατσή, Δέσποινα Μαυραγάνη, Νεκταρία Σάκκου, Μαίρη Τσέλιου και Ελένη Τσιουραντάνη. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συγκίνηση που μας πρόσφεραν χθες αλλά και στις προηγούμενες εμφανίσεις τους.
 
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που παρακολούθησαν την παράσταση. Ακόμη τους υποστηρικτές της εθελοντικής αυτής προσπάθειας όπως χορηγούς για την υλικοτεχνική στήριξη, την Κοινότητα Παναιτωλίου και το Δήμο Αγρινίου. Την ενημερωτική ιστοσελίδα Παναιτωλίου Panaitolionews και το δημιουργό της κ. Τάσο Ντζιμάνη που ακολουθεί κάθε εκδήλωσή μας.
 
Ευχόμαστε σε όλους Καλές γιορτές με υγεία και κάθε καλό για το νέο έτος.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024 με νέα θεατρική παραγωγή που είναι ήδη στα σκαριά.....καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος» 








 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου