.

.

.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Με τον φακό του PanaitolioNews: 5 Agrinio Night Santa Run (φωτο/βιντεο)

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ήταν αυτοί που συμμετείχαν και φέτος για πέμπτη χρονιά στο Agrinio Night Santa Run με αφετηρία την

πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου και έτρεξαν στα 5 ή 1 χιλιόμετρα το απόγευμα της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου.

Πριν την εκκίνηση πυροσβέστες σε ρόλο Αι Βασίλη κατέβηκαν στο σημείο της αφετηρίας από το πυροσβεστικό γερανοφόρο όχημα.

Η φετινή διοργάνωση είχε καλό σκοπό, την ενίσχυση του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και γι΄αυτό παραβρέθηκε και ο πρόεδρός του, Κώστας Γιαννόπουλος.

Την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ ιώργος Παπαναστασίου, όπου ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και έδωσε ευχές για καλή χρονιά.

Το παρόν έδωσαν πολλοί επίσημοι όπως ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και ο γραμματέας Γεώργιος Αγραφιώτης και Χαράλαμπος Ρώσσας αντίστοιχα, το μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου,  καθώς και πλήθος κόσμου που στο τέλος της εκδήλωσης διασκέδασαν με την μουσική και τα τραγούδια του συγκροτήματος Bejeesus.

Εξαιρετική για ακόμη μια φορά ήταν και η βοήθεια της Ακτίνας Εθελοντισμού καθώς και όλων των εθελοντών που βοήθησαν στην διεξαγωγή του Agrinio Night Santa Run.

Δείτε πιο κάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο με τον φακό του PanaitolioNews....

 

 




































































































 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου