.

.

.

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου:
 
Η Ένωση πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της μεταξύ μελών και φίλων της Ένωσης κάναμε απολογισμό δράσεων του έτους που πέρασε, ανακοινώσαμε μελλοντικές εκδηλώσεις μας και ανταλλάξαμε ευχές για την καινούργια χρόνια !!!!
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Παναιτωλίου κ. Θεόδωρος Νίκου , ο πρόεδρος Δημήτρης Κουτρομανος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης << το Παλαιοκαστρο >>, μέλη του Συλλόγου Σαρακατσάνων οι σταυραετοί των Αγράφων , ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Αγραφιωτης , ο πρόεδρος του Ιππικού ομίλου Παναιτωλίου κ. Γιγκλας Φώτης , μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου << Χρήστος Καπράλος>> , ο Γενικός Ιατρός κ. Ζησιμόπουλος, η τοπική σύμβουλος Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου κ. Χριστίνα Ροδιτη και το Μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρενα Κρετση .
Ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη και την αγάπη προς την Ένωση αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο για την ανάδειξη του Τόπου μας !!!!



































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου