.

.

.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την πίτα της η οικογένεια των αστυνομικών της Δ.Α Ακαρνανίας

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα της η οικογένεια των αστυνομικών της Δ.Α Ακαρνανίας.
 
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αιτωλοακαρνανιας οργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στο κτήμα Πιθάρι στο Αγρίνιο. 
Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία γέμισαν την αίθουσα και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά με υγεία και ασφάλεια. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Δημητρίου πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης. 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαθανάσης Θανάσης και η κα. Σταρακά Χριστίνα. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Γούλας Χρήστος και Σκουφής Λάμπρος οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ, η κα. Τασολάμπρου Χρύσα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου κ. Μποκώρος Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Διοικητικής περιφέρειας του Πρωτοδικείου Αγρινίου κ. Μαλούσης Γεράσιμος. 
 
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο Διοικητής της Δ.Α Ακαρνανίας Ταξίαρχος κ. Γαλαζούλας Δημήτρης, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κα. Στραβοδήμου Μαρία, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ. Τσούνης Δημήτρης και ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ταμπακέλης Δημοσθένης. 
 
 Όλοι στάθηκαν στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η αστυνομία σε ένα όλο και πιο δύσκολο περιβάλλον, στην στήριξη και την ασφάλεια που παρέχει στην κοινωνία, αλλά και στην ανάγκη υποστήριξης του έργου της και την αναγνώριση της προσφοράς της από την πλευρά του κράτους. 
 
Ευχήθηκαν στους νεοπροαχθέντες Ταξίαρχους κ. Γαλαζούλα Δημήτρη και Σπυρόπουλο Κωνσταντινο, στους νεοπροαχθέντες Αστυνομικούς Διευθυντές κ. Νταλαπέρα Θεόδωρο και κ. Ντζιακώστα Μιχαλη, όπως και στον νεοεκλεγέντα Γενικό Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ.Α κ Μαυραγάνη Χρήστο καλή θητεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους. Ο Σύνδεσμος αποστράτων τίμησε τους προσφάτως αποστρατευθέντες αστυνομικούς, απονέμοντας σε καθέναν από αυτούς τιμητική πλακέτα.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή να ανταμώσουμε του χρόνου όλοι υγιείς και σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ασφάλεια για την κοινωνία και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους αστυνομικούς.
 




































 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου