.

.

.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γιόρτασε τα 10 της χρόνια η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου (φωτο/βιντεο)

Τα 10 της χρόνια γιόρτασε η Ένωση Γυναικών "Η Τριχωνίδα" το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Πυθάρι στο Γιαννούζι Αγρινίου όπου πραγματοποίησε και τον ετήσιο χορό της. 

Σε μια βραδιά που

τα είχε όλα, κέφι, χορό καλό φαγητό, και μεγάλη συμμετοχή από μέλη και φίλους της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμη η Ένωση Γυναικών, εκπρόσωποι από συλλόγους της περιοχής όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος", "Αιτωλός", Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημ. σχολείου Παναιτωλίου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου- Ξηρομέρου - Ευρυτανίας "Σταυραετοί Αγράφων", Θεστιείς, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αγρινίου "Το Παλαιόκαστρο", Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου, Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου,  και πολλοί άλλοι.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Αιτ/νίας του Πασοκ Χριστίνα Σταρακά, οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Γεωργία Μπόκα και Γιάννης Βασιλείου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λευτέρης Γερνάς και της Κοινότητας Αγρινίου Κώστας Μποκώρος, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, ο Δημήτρης Σμυρλής ως εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του υπ. βουλευτή Αιτ/νίας Δ. Κωσταντόπουλου, ο αναπληρωτής προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου Θεόδωρος Νίκου, η τοπ. σύμβουλος Αγίου Κωσταντίνου Αγρινίου Χριστίνα Ροδίτη, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου Σοφία Παπακωνσταντίνου.   

Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.





































































































 


































































































 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου