.

.

.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Παναιτώλιο: Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση στην "Πλατεία της Μάνας"

Επετειακή εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου "Η Τριχωνίδα" σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την Κοινότητα Παναιτωλίου την Δευτέρα 25 Μαρτίου, το απόγευμα, στην "πλατεία της Μάνας" στο Παναιτώλιο με

αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ΄21.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος με τα χορευτικά τους τμήματα ο Παγκρήτιος Σύλλογος νομού Αιτωλοακαρνανίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αγρινίου "Το Παλαιόκαστρο", ο Πολιτιστικός Όμιλος Καινούργιου "Οι Θεστιείς" και η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου "Η Τριχωνίδα".

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο πρόεδρος των εν Αθήναις Παναιτωλιωτών Σπ. Τσίγκας, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπολάιτας "Η Αγία Παρασκευή", η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων "Οι Σταυραετοί των Αγράφων Βάσω Αλεξάκη, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος", ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παναιτωλίου Βασ. Τσέλιος και ο αντιπρόεδρος Χρ. Γκάτσης, ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Ψειμάδας, μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου, μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Παναιτωλίου και πολλοί κάτοικοι του Παναιτωλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησε φιλοξενία με φαγητό και χορό για τους συλλόγους στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Παναιτωλίου.

 Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση...






































































































 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου