.

.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

"Αιτωλός": Με κέφι και μεγάλη συμμετοχή ο ετήσιος χορός του (φωτο/βιντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου "Αιτωλός", σε μια βραδιά γεμάτη χορό και παραδοσιακή μουσική στον οποίο πήραν μέρος και τα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων του Συλλόγου.

Ο Χορευτικός Σύλλογος διοργάνωσε τον

ετήσιο χορό του το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, το βράδυ, στο Corali Luxury Resort. Στο παραδοσιακό γλέντι που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπήρξε αθρόα συμμετοχή από φίλους της παράδοσης. 

Ιδιαίτερη χροιά στο γλέντι έδωσε η παραδοσιακή μουσική υπό τους ήχους των Κωτσίνη Γιώργου (κλαρίνο), Δαλιάνη Σταυρούλα (τραγούδι), Κωνσταντίνου Θωμά (λαούτο), Αγγελόπουλου Γιώργου (τραγούδι), Καραπάνου Κώστα (βιολί), Ζούμπα Γιώργου (κρουστά), που ενορχήστρωσαν την εκδήλωση με παραδοσιακούς σκοπούς.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: αντιδήμαρχοι Αγρινίου Βασιλείου Γιάννης και Παπαδημητρίου Χριστόφορος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κων/νος Ζώης, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Παπαγεωργίου Μαρία, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο» και Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Δημήτρης Μπλέτσας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λευτέρης Γερνάς και το μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος, ο αστυνομικός Δ/ντής Ακαρνανίας Ταξίαρχος Δημήτρης Γαλαζούλας, ο πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών - Φοροτεχνικών Αιτ/νίας Αναστάσιος Προβίδας, καθώς και μέλη συλλόγων από το Παναιτώλιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.  

Ο Σύλλογος, επενδύει και είναι περήφανος που καταφέρνει και λειτουργεί τα τμήματα των χορευτικών -παιδιών και ενηλίκων-, καθώς ειδικά τα παιδιά, αλλά όχι μόνον, αποτελούν το μέλλον του συλλόγου για τη διατήρηση της παράδοσης του τόπου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο χορό, καθώς και τους χοροδιδασκάλους, για τη φιλότιμη, με μεράκι και αξιόλογη προσπάθειά τους, να αναδείξουν τα χορευτικά.





































































































































































































 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου