.

.

.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Παναιτώλιο: Με επιτυχία η εκδήλωση "Παιδικός εγκέφαλος και μάθηση"

Μια πολύ ωραία και χρήσιμη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου στην αίθουσα "Χρήστος Καπράλος" της Κοινότητας Παναιτωλίου.

Την εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλία - συζήτηση συνδιοργάνωσαν ο

πολιτιστικός σύλλογος Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικών σχολείων Παναιτωλίου.

Ομιλήτριες ήταν η νευρολόγος Πηνελόπη Παπαχρήστου και η νηπιαγωγός Στέλλα Καραγιάννη όπου ανέπτυξαν το περιεχόμενο της ομιλίας τους με θέμα: "Παιδικός εγκέφαλος και μάθηση".

Ομιλίες με πολύ χρήσιμες πληροφορίες κυρίως για τους γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, όπου απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου π. Χριστόφορος Γιολδάσης,  η Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρυσούλα Τασολάμπρου όπου απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λ. Γερνάς, ο Δ/ντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής Μεσολογγίου Λάμπρου Χρήστος, η εκπρόσωπος της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου Σ. Γιγκλά - Κορδολαίμη, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου Δ. Παλούμπας, εν ενεργεία και μη εκπαιδευτικοί των Δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείου του Παναιτωλίου, οι ιατροί Ζησιμόπουλος Χρήστος και Παπαρίζος Γιάννης.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την  εκδήλωση...

 


























































 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου