.

.

.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

O Δήμος Αγρινίου συμμετείχε στην διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond 2024

 O Δήμος Αγρινίου συμμετείχε στην διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond 2024στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στόχος της BEYOND, που εγκαινίασε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου είναι να

προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο Δήμος Αγρινίου παρουσίασε τις ψηφιακές εφαρμογές που υλοποιεί  και ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για τις τελευταίες  εξελίξεις στο πεδίο της καινοτομίας  και τις δυνατότητες που προσφέρουν  στις σύγχρονες πόλεις, όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Φωτάκης: 

«Αποδείξαμε πως έξυπνη είναι η πόλη που έχει αντιληφθεί τις πολλαπλές δυνατότητες της τεχνολογίας και τη χρησιμοποιεί προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη, της επιχειρηματικότητας και ολόκληρου του Δήμου, μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό του αποτύπωμα. Με συντονισμένο σχέδιο αλλά και όραμα η εξέλιξη στον τομέα της Ψηφιακής αναβάθμισης του Δήμου επιτέλους έγινε και συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που,για άλλη μια χρονιάμαζί με ανθρώπους που πονάνε τη λεπτομέρεια ενεργοποιούμε τους αισθητήρες της κοινωνίας υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου». 

 

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Γεν.Γραμ. του Δήμου Αγρινίου Δ. Τζιώλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Σπύρος Φλώρος, η Διευθύντρια  Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Τζίνα Ροντήρη, ο προστ. Δημήτρης Μαντζανάς και υπηρεσιακά στελέχη. 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου