Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Τιμητική διάκριση στο Ελαιοτριβείο Τζουμερκιώτη στην Αγροτική Έκθεση EURO AGRO EXPO

Η μεγάλη Αγροτική Έκθεση EURO AGRO EXPO και το καθιερωμένο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 24-26 Μαΐου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. 

Διοργανωτές : ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ήλιδας και το Επιμελητήριο Ηλείας. 

Η έκθεση και το φεστιβάλ

αποτελούν σημεία αναφοράς για τις σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ελαιουργία και την ελαιοπαραγωγή σε πρωτεύοντα ρόλο. 

Στη φετινή Αγροτική Έκθεση απονεμήθηκε τιμητική διάκριση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, στους επιχειρηματίες Αντώνη και Θανάση Τζουμερκιώτη για την πολυετή και πολυσήμαντη προσφορά τους στην Ελληνική Ελαιοκομία.

 Το προηγμένο ελαιοτριβείο τους, που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζει υψηλά πρότυπα σε όλα τα στάδια παραγωγής παρθένου ελαιόλαδου εξαιρετικής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. 

Δεν είναι τυχαία η συνεργασία των κ. Τζουμερκιώτη με τους Δημήτρη Σιαδήμα και Νικολέττα Σαλμά-Σιαδήμα, παραγωγούς από το Παναιτώλιο του πολυβραβευμένου Βιολογικού Ελαιολάδου «Αθηνά», που ξεχωρίζει για την περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες και την εξαιρετική μεσογειακή γεύση του. 

Το Βιολογικό Ελαιόλαδο «Αθηνά» συνδυάζει την επιστημονική γνώση με τη γεύση και τη σοφία του λαϊκού πολιτισμού. Είναι το ανέγγιχτο στο χρόνο, «δώρο» για τον άνθρωπο που έρχεται από το ελαιοτριβείο των Αντώνη και Θανάση Τζουμερκιώτη να γίνει το απόλυτο delicatessen, ένα αγνό, παραδοσιακό προϊόν περιορισμένης διαθεσιμότητας . Συγχαρητήρια στους κ Τζουμερκιώτη που στηρίζουν με υπευθυνότητα, συνέπεια,επαγγελματισμό και οικογενειακή συνέχεια, τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της πατρίδας μας!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου