.

.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Παναιτώλιο: Μία αξέχαστη γιορτή λήξης της χορευτικής του χρονιάς, διοργάνωσε ο "Αιτωλός"

Μία ονειρεμένη γιορτή λήξης της χορευτικής του χρονιάς διοργάνωσε ο χορευτικός και λαογραφικός σύλλογος "Αιτωλός" σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου, την οποία απόλαυσαν οι

μαθητές του Συλλόγου, αλλά και το κοινό που από νωρίς είχε κατακλύσει τον χώρο. Το προαύλιο του Ιερού Ναού πλημμύρισε χαρά, κέφι και ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση.

Η γιορτή, κατά κοινή ομολογία, ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Κατσή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να έχουν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια. 

Επίσης, παρόντες ήταν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Χριστόφορος Γιολδάσης, η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου και πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λευτέρης Γερνάς, το μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Βασιλόπουλος καθώς και μέλη άλλων συλλόγων του Παναιτωλίου και της ευρύτερης περιοχής.

Στο τέλος της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση...

 




























































































































































































 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου