Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Διαμαρτυρία κατοίκων Παναιτωλίου - Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κατοίκων Παναιτωλίου

ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΑΡΙΩΝ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Παναιτωλιώτισες – τες

Ο αγώνας για την κατασκευή των πεζοδρομίων στο ύψος των Αμπαριών για να σταματήσουν τα ατυχήματα, που αν το αφήσουμε θα έχουμε και

δυστυχήματα, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την λύση του.

Με την πρώτη ανακοίνωση της επιτροπής καλέσαμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον ΑΧΕΛΩΟ, το PanaitolioNews και το Καινούριο Πρες και γνωστοποιήσαμε το πρόβλημα και τον αγώνα που ξεκίνησε για τη λύση του. Τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη της επιτροπής και ακολούθησαν συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στη δραστηριότητα αυτή παρέμβαση έκανε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χρήστος Καπράλος», εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, παραβρέθηκε και μίλησε ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρέμβαση έκανε και κάτοικος της περιοχής που το 2014 πρωτοστάτησε στο μάζεμα υπογραφών που κατέθεσε στην τότε Δημοτική Αρχή.

Το αίτημα κατατέθηκε πριν δύο χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή ατύχημα που είχε συμβεί αλλά και πρόσφατα κατετέθηκε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο ΜΥΖΗΘΡΑ.

Η απάντηση του κυρίου Δημάρχου είναι ότι το πρόβλημα είναι εκτός σχεδίου και θα το συζητήσει με τον κύριο Περιφερειάρχη. Τίποτα καινούριο που να μην ξέρουμε. Μετά από αυτές τις εξελίξεις συνεδρίασε η επιτροπή κατοίκων.

 

Συγχωριανές και Συγχωριανοί

Λύσεις από τα πάνω δεν υπάρχουν και να μην περιμένουμε. Η μόνη λύση είναι ο ενωμένος αγώνας όλων μας.

 

Η επιτροπή αποφάσισε:

·         Να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση προς το τέλος του Σεπτέμβρη όπου πέρα από τους μαζικούς φορείς που πρέπει να πάρουν αποφάσεις, θα καλέσουμε τους καθηγητές – δασκάλους και μαθητές μέσα από τα 15μέλη τους να στηρίξουν τον αγώνα.

·         Να βγάλουμε την ανακοίνωση.

·         Να βγάλουμε αφίσα και πανό.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου