Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Παραβόλας

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2024 – 2025, ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της αγωγής των νέων που όλοι μαζί αναλαμβάνουμε.

Μαθητές, γονείς και πολιτεία περιμένουν

πολλά από εμάς, πράγμα που καθιστά το έργο μας πολύπλευρο, πολύπλοκο και γι’ αυτό ιδιαίτερα δύσκολο. Ως εκπαιδευτικοί, παρά τις αντιξοότητες, καλούμαστε να κάνουμε την υπέρβαση και να συμβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην υλοποίηση του παιδαγωγικού έργου μας. Να αφοσιωθούμε στην μετάδοση των γνώσεων και αξιών του πολιτισμού μας, ως κατ’ εξοχήν εμπνευστές της νέας γενιάς γιατί η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από το να μεταδίδεις τη γνώση… είναι να εμπνέεις την αλλαγή.

Το σχολείο αποτελεί κυψέλη της χαράς και της δημιουργίας. Σκοπός του είναι να υπηρετήσει το υψηλό αγαθό της παιδείας μέσα σε θετικό, κλίμα διαλόγου και συνεργασίας. Η πρόβλεψη, η καλή οργάνωση, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων, ο εθελοντισμός και η συλλογική δράση είναι στοιχεία που προάγουν τη γνώση και τον πολιτισμό.

Ζητείστε ποιότητα στην παιδεία σας.

Ζητείστε τέτοια παιδεία που να αξίζει τον κόπο σας, τέτοια παιδεία που να επενδύει σε αυτήν το μέλλον σας.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο μπορούμε περισσότερο. Η κοινή μας αγάπη για το σχολείο μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός μας φάρος των προσπαθειών μας.

Εύχομαι στους μαθητές μας «καλή πρόοδο» και σε όλους μας «καλή σχολική χρονιά».

Σύνθημά μας : « ο δάσκαλος να’ ναι η δύναμη, πράξη ο μαθητής και το σχολείο γιορτή».

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παραβόλας κ. Κοκόση Βασίλειο για την στήριξή του στο σχολείο μας και την παρουσία του στην τελετή του Αγιασμού.

Με εκτίμηση
Θανάσης Σαρδέλης
Δ/ντής του ΓΕ.Λ. Παραβόλας
 
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου