Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας λαμπερός γάμος. Να ζήσετε Γρηγόρη και Παναγιώτα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος από το Παναιτώλιο και η Παναγιώτα Τηλιγάδα από το Καινούργιο, με το μυστήριο του γάμου να τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου (Νέο) την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 12:30 μετά το μεσημέρι, με συγγενείς και φίλους να τους συνοδεύει στο πρώτο κοινό ταξίδι της ζωής τους.

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος, συλλειτουργώντας με πολλούς ιερείς από την περιοχή καθώς και από την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο Φώτης Δημητρίου.

Στο τέλος της ιερολογίας του μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε με πατρική στοργή στους νεόνυμφους να ζήσουν αγαπημένοι και κοντά στον Χριστό με την ευλογία της Εκκλησίας.

Στο μυστήριο παραβρέθηκαν μεταξύ των εκατοντάδων καλεσμένων οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Θ. Παπαθανάσης και Μ. Ζαμπάρας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ν. Φαρμάκης με τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομάτη και Ν. Κατσακιώρη, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κ. Ζώης, αντιδήμαρχοι Αγρινίου, ο διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου Α. Αντωνίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γ. Αγραφιώτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δ. Αβράμπου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Λ. Γερνάς και πολλοί άλλοι.

Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Corali Luxury Resort όπου το γλέντι κράτησε ως το βράδυ με το συγκρότημα SibeΜόρια.

[Γρηγόρη και Παναγιώτα να ζήσετε ευτυχισμένοι - PanaitolioNews]

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου