Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Παναιτώλιο: Η συνεργασία Δήμου Αγρινίου και Κοινότητας Παναιτωλίου δίνει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας

Λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και λειτουργικά θέματα περιλαμβάνονται στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τελευταία στο Παναιτώλιο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου Λευτέρη Γερνά, έχουν αντικατασταθεί τα όργανα στον χώρο της παιδικής χαράς που βρίσκεται πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο, και επισκευάστηκαν οι σπασμένες μπασκέτες.

Επίσης έχει γίνει καθαρισμός από καλάμια, σκουπίδια και χόρτα της βόρειας περιμετρικής οδού του Παναιτωλίου (Μ. Αλεξάνδρου), καθώς και της αγροτικής οδού νότια της νεροτριβής Ζυγούρη και βόρεια κατά μήκος της οδού Μαραθωνοδρόμου, και η περιοχή περιμετρικά του γηπέδου 5Χ5 στα Αμπάρια, ενώ ταυτόχρονα έχουν προστεθεί σήματα οδικής κυκλοφορίας σε πολλά σημεία του χωριού καθώς και κάτοπτρα σε επικίνδυνες διασταυρώσεις.

Ακόμη έχει γίνει καθαρισμός και εξωτερικές εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου.

Επίσης τοποθετήθηκε γραμματέας στην Κοινότητα, ένα αίτημα που προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αγρινίου. 

Τέλος ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, καθώς και τον αντιδήμαρχο Γ. Βασιλείου, Α. Σκαρτσάρη και Χ. Παπαδημητρίου για την πολλή καλή συνεργασία.

 Πιο κάτω φωτογραφίες από τις δράσεις....








































 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου