Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Αμπάρια Παναιτωλίου: Διαδήλωσαν με αίτημα την κατασκευή πεζοδρομίων

 Με κύριο αίτημά τους την κατασκευή πεζοδρομίων στον κεντρικό δρόμο στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου, συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, κάτοικοι του Παναιτωλίου αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και δημοτικών παρατάξεων της Κοινότητας Παναιτωλίου και του Δήμου Αγρινίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων Παναιτωλίου Διονύσης Παλούμπας, ο επικεφαλής της Δ. παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Τίμος Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Τραπεζιώτη "Αγρίνιο ανοιχτό και πράσινο" Παναγιώτης Μυζήθρας, ο αναπληρωτής προέδρου της Κοινότητας Παναιτωλίου Θεόδωρος Νίκου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" Μαρία Βασιλαγόρη - Ψηλού, το μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Παναιτωλίου Μαρίνος Ψειμάδας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου Ιορδάνης Καπλανίδης κκαθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Επίσης παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αγρινίου "Λαϊκή Συσπείρωση" και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Καινουργίου Δημήτριος Μπλέτσας.

Ακολούθησε ολιγόλεπτος αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων της κεντρικής οδού Χ. Τρικούπη ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ στο τέλος δόθηκε η δέσμευση για περαιτέρω κινητοποιήσεις μέχρι να ανταποκριθεί η Πολιτεία και κατασκευαστούν πεζοδρόμια στην περιοχή.

Για να δείτε βίντεο από την συγκέντρωση πατήστε εδώ

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:









 










    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου