Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Θρήνος στη Λεπενού για τον τραγικό θάνατο του Άγγελου Κανιώτη

Βαρύ είναι το πένθος στη Λεπενού του δήμου Αγρινίου για τον τραγικό θάνατο του 54χρονου Άγγελου Κανιώτη, του θύματος της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» που έπληξε τα ξημερώματα την ευρύτερη περιοχή της ενότητας Στράτου.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως

φύλακας επιχείρησης ασφαλτομίγματος όπου βρισκόταν την ώρα που η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να υπερχειλίσει χείμαρρος που παρέσυρε και το φυλάκιο του μαζί με το όχημα του και ένα μηχάνημα έργου.

Ο αδικοχαμένος άνδρας, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του  στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Μετά από πολύωρη επιχείρηση και αναζητήσεις η σορός του εντοπίστηκε θαμμένη στα λασπόνερα στην περιοχή Παναγιές Ασπροκκλήσια, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σημείο που φέρεται να παρασύρθηκε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό και θα τη μεταφέρει για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

 

 

 

 

https://www.agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου