Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, δεχόμενα τις ευχές και την ευλογία του για ευόδωση των σκοπών του σωματείου. 

Παράλληλα, με αφορμή τόσο την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στον ιστορικό σύλλογο, όσο και τη συμπλήρωση δύο ετών από την εκλογή του στην ηγεσία της Μητρόπολης, οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ευχήθηκαν καλή διακονία στο έργο του.

Ο κ. Δαμασκηνός ενημερώθηκε διεξοδικά για την ιστορία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και τις δράσεις της, ενώ ακολούθησε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος πάνω σε ζητήματα που αφορούν την εκκλησία και τη συμβολή που πρέπει να έχει στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του Παπαστρατείου Μεγάρου, με τον ίδιο να αποκομίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων για την οργάνωση και τη λειτουργία του συλλόγου.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή κατά την οποία έτυχε να παρακολουθήσει εν δράσει τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου, τα οποία προς τιμήν του χόρεψαν ένα παραδοσιακό τραγούδι από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου