.

.

.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μ. Τριανταφύλλου: Ένας χρόνος "μαύρο" στην ΕΡΤ



Ένα χρόνο μετά το Μαύρο στην ΕΡΤ ο αγώνας συνεχίζεται.
Ένα συμπέρασμα, που βγαίνει από όλο και περισσότερους πολίτες  είναι, ότι πλέον η τηλεόραση πραγματικά δε βλέπεται.
Η αντικειμενική δημόσια ενημέρωση αλλά και η προαγωγή του  πολιτισμού μέσω  της εικόνας αποτελούν παρελθόν στη χώρα μας.
Ο κύριος Σαμαράς κατάφερε αυτό που θα ονειρεύονταν και ο πιο αυταρχικός σκοταδιστής του Μεσαίωνα.
Έφτιαξε ένα στρατό από
υποτελείς και παπαγάλους του, που  παρουσιάζουν μόνο, όσα και όπως τα επιτρέπει το Μέγαρο Μαξίμου. Και φυσικά  όχι με χρήματα της παράταξής του  αλλά του Ελληνικού λαού.
Με πολλά «δωράκια» και διευκολύνσεις προς τα ιδιωτικά κανάλια, πάλι από τις τσέπες του Ελληνικού λαού μπόρεσε, να εξασφαλίσει την απαιτούμενη καθημερινή στήριξή τους.
Η μετατροπή της ΕΡΤ σε «Τσιφλίκι» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ευνοϊκή μεταχείριση «Μεγάλων» ιδιωτικών καναλιών από πλευράς κυβέρνησης είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός με το οποίο πρέπει να αναμετρηθούμε σαν κοινωνία, που θέλει το  φως και όχι το σκοτάδι για αυτήν και τα παιδιά της.
Όσους ανασχηματισμούς και να κάνουνε δεν πείθουν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, που προσδοκά πραγματική δημοκρατία, να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας, να ανασυγκροτηθεί η παραγωγή, να ανοίξει ο δρόμος για τη διέξοδο από την κρίση και  να απαλλαγούμε  από την τρόικα και τα μνημόνια.
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ αλλά και των αλληλέγγυων συναδέλφων τους αύριο Τετάρτη να αγκαλιαστούν από όλους μας και σε όλη τη χώρα.
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  για να σταματήσει ο κατήφορος.
Πολιτισμός και Ενημέρωση αποτελούν δικαίωμα και όπλο για τους λαούς.
Να μην τους τα χαρίσουμε, να μην υποκύψουμε στο μαύρο της προπαγάνδας και της εικονικής πραγματικότητας.
Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Μια χαρά. Στα θεωρητικά η κυρία Τριανταφύλλου, τα πάει πολύ καλά. Ο κομματικός της φορέας στην πράξη τα κάνει -λίγο έως πάρα πολύ- σκοπίμως μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή