.

.

.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόβλημα με συνεχείς βλάβες και διαρροές στο δίκτυο υδροδότησης σε δρόμο του Παναιτωλίου


Υπάρχει ένας δρόμος στο Παναιτώλιο, η οδός Απόλλωνα, που πιο κάτω θα σας αναφέρουμε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει..
Το πρόβλημα λοιπόν αυτού του δρόμου είναι οι
συνεχείς βλάβες και διαρροές στο δίκτυο υδροδότησης. 
Πολύ συχνά ο αγωγός που περνά κάτω από τον δρόμο έχει διαρροή ή πολλές φορές και σπασίματα με αποτέλεσμα πολλές οικίες να μένουν για πολλές ώρες χωρίς νερό. 
Και αυτό γίνεται χειμώνα ή και καλοκαίρι, με τους δημότες που υδροδοτούνται από τον συγκεκριμένο αγωγό να εκφράζουν την αγανάκτησή τους σε συνομιλία που είχε το PanaitolioNews μαζί τους. 

Από την ΔΕΥΑ Αγρινίου έρχεται άμεσα μπορούμε να πούμε το συνεργείο που επιδιορθώνει την βλάβη αλλά σε λίγες ημέρες λίγα μέτρα πιο πέρα δημιουργείται άλλη μια βλάβη και μπορείτε να το διαπιστώσετε εάν δείτε και τις πιο κάτω φωτογραφίες που φαίνεται καθαρά ότι σε μια απόσταση λίγων μέτρων υπάρχουν σημάδια από πολλές εργασίες ή σκαψίματα.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να αντικατασταθεί ο αγωγός στον συγκεκριμένο δρόμο τουλάχιστον και έτσι ούτε οι δημότες του Παναιτωλίου να μην ταλαιπωρούνται και ούτε τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ να μην ασχολούνται συνέχεια με τον συγκεκριμένο αγωγό;

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση του δρόμου καθώς και από μια πρόσφατη βλάβη του αγωγού.....


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου