.

.

.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Με προπονητή τον Παναιτωλιώτη Λάμπρο Καραπιπέρη δημιουργήθηκε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ποδοσφαίρου της Μεδεών Κατούνας


Συγκροτήθηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της «ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας» ύστερα από κοινή προσπάθεια μεταξύ Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, ΑΜΣ (Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο) Μεδεών Κατούνας και γονέων. 
Την Πέμπτη 4/10/2018 έγινε η
πρώτη συνάντηση μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών και προπονητή της Ακαδημίας στο γήπεδο της Κατούνας 
 

Ήταν η πρώτη γνωριμία με τα παιδιά στο γήπεδο όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας, καθηγητής φυσικής αγωγής Λάμπρος Καραπιπέρης και συνέχισε, «Η Ακαδημία θα προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να γυμνάζονται τα παιδιά και συγχρόνως να μάθουν τις βασικές τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία».
Πολλοί γονείς με τα παιδιά τους από Κατούνα, και τα γύρω χωριά αγκάλιασαν την δημιουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου, όπου θα προσφέρει στα μικρά παιδιά αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε. 
Η πρώτη μέρα ήταν μέρα γνωριμίας και εγγραφής των παιδιών του πανέμορφου γηπέδου. Τα παιδιά όλα έδωσαν τα νούμερα σε ενδύματα και υποδήματα έτσι ώστε να ετοιμαστούν οι εμφανίσεις τους. 



Οι προπονήσεις σύμφωνα με πληροφορίες του Κatouna news θα είναι δυο φορές την εβδομάδα μπορεί και περισσότερες ανάλογα το χρόνο των παιδιών. 
Πολλοί γονείς συνόδεψαν τα παιδιά τους στην πρώτη μέρα γνωριμίας. Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλες τις ηλικίες και ο αριθμός των παιδιών που γράφτηκαν μέχρι στιγμές πλησίασε τα 30 παιδιά. Στο γήπεδο ήταν και ο πρόεδρος της Κατούνας, Καφρίτσας θωμάς που είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΑΜΣ Μεδεών Κατούνας τα μέλη του Δ.Σ. της Μεδεών Στραβοκέφαλος, Πετίνης και Κουδούνας και από τον Δήμου η Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Καρέλου που πρόσφεραν στα παιδιά φρούτα και χυμούς από το Δήμο.  "Στην φετινή χρονιά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα λάβουν μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα αργότερα θα μπουν σε τουρνουά, αλλά μην βιαζόμαστε ακόμα αγωνιστικά εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι  οργανωθεί η ακαδημία μας και να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για τα παιδιά μας" τόνισε ο πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας και ζήτησε την συμμετοχή όλων των γονιών έτσι ώστε να γράψουν τα παιδιά τους στην Ακαδημία. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα τα μικρά παιδιά της ΜΕΔΕΩΝ και ας βάλουμε στόχο και  την  δημιουργία γυναικείου τμήματος.  






































πηγή είδησης: https://katounanews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου