.

.

.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Με "άρωμα" Παναιτωλίου το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας "ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ"

Την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 διεξήχθησαν στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου. Το κλίμα ήταν
άψογο, συμμετείχαν 53 ιεροψάλτες και φιλόμουσοι, μέλη του συλλόγου ιεροψαλτών της περιοχής μας.

Ο πρόεδρος του αποχωρούντος δ.σ. Λεωνίδας Γαρουφαλής αναφέρθηκε διεξοδικά στις δράσεις κατά της σεζόν 2017-2018, ενώ ανέλυσε δι' ολίγων και τα οικονομικά δεδομένα. Ο απολογισμός εγκρίθηκε παμψηφεί, ακολούθησε μικρός αλλ' ενδιαφέρον διάλογος με κατάθεση προτάσεων εκ μέρους της γενικής συνέλευσης.

Ακολούθως σχηματίστηκε εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Αθανάσιο Σαρδέλη, Άρη Γιαννακά και Βασίλειο Κραμποκούκη.  Μετά την ψηφοφορία και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων αναδείχθηκαν κατά σειρά οι κάτωθι για το νέο διοικητικό συμβούλιο: Ιωάννης Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Παππάς, Ιωάννης Τσιρογιάννης, Πέτρος Καραγιάννης, Χρήστος Παλούμπας, Ιωάννης Πανιπέρης.

Στην νέα ελεγκτική επιτροπή συμμετέχουν οι: Δημήτριος Παπακαμμένος, Σωτήριος Ξυγκάς, Ηλίας Αντωνιάδης.

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψάλτων Ελλάδος [ΟΜ.Σ.Ι.Ε.] εξελέγησαν οι: Σωκράτης Παπακαμμένος, Παναγιώτης Νταβράζος, Δημήτριος Τσιβίλης.
Ήδη το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
  • πρόεδρος - Ιωάννης Καραγιάννης.
  • αντιπρόεδρος - Πέτρος Καραγιάννης.
  • γενικός γραμματέας - Χρήστος Παλούμπας.
  • ταμίας - Κωνσταντίνος Παππάς.
  • μέλος - Ιωάννης Πανιπέρης.
  • αναπληρωματικό μέλος - Ιωάννης Τσιρογιάννης.
Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες της γενικής συνέλευσης, καθώς και του αποχωρούντος δ.σ. της περιόδου 2016-2018




















 https://psaltodia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου