.

.

.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Με συμμετοχή η επίσκεψη του Δ. Καρακώστα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου και η ομιλία - συζήτηση στη συνέχεια σε καφενείο του χωριού


Με συμμετοχή και ζωηρό ενδιαφέρον η επίσκεψη του Δ. Καρακώστα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου και η ομιλία - συζήτηση στη συνέχεια σε καφενείο του χωριού. 

Ο κ. Καρακώστας ανέλυσε την

παρούσα κατάσταση στον ασφαλιστικό οργανισμό και στον αγροτικό τομέα γενικότερα, επισημαίνοντας τις προοπτικές και τις διαφορετικές πολιτικές που είναι σε εξέλιξη για την αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής.

Επιβεβαίωσε την ακλόνητη πίστη της παρούσας κυβέρνησης στο συνεταιριστικό κίνημα και συζήτησε με τους παραγωγούς τις διορθώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη των υγιών συνεταιρισμών.


Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές προστασίας του αγροτικού εισοδήματος (φορολογία, απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος) καθώς και στις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας με την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και την αύξηση των βαθμών ελευθερίας στην άσκηση πολιτικών που θα αναζωογονήσουν την ύπαιθρο και την παραγωγή.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου