--------------------------------------

.

.

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή εκδήλωση - αφιέρωμα στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Ντζάθα στο Παναιτώλιο


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ησυχαστηρίου Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στο Παναιτώλιο, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά, πολλών ιερέων και
ακόμη περισσότερων πιστών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, το απόγευμα,  εκδήλωση - αφιέρωμα στον αείμνηστο αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Ντζάθα (τέως διευθυντή/σχολάρχη της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής).

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Φίλων Ορθόδοξου Πατερικής Παραδόσεως και Παιδείας "Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ".

Την εκδήλωση προλόγισε ο θεολόγος και συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Κωστάκης Ιωάννης και στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία από τον θεολόγο και φιλόλογο κ. Φώτιο Μάλαινο, προβολή DVD αφιερωμένη στη ζωή και στην προσφορά του μακαριστού Θεοκλήτου Ντζάθα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Βασίλης Φωτάκης και ο μαθητής του θ. Ντζάθα, πάτερ Δημήτριος Αντωνίου. 

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου καθώς και συγγενείς του μακαριστού Θεοκλήτου Ντζάθα.

Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου