.

.

.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ετοιμάζουν ανεξάρτητο και ισχυρό ψηφοδέλτιο στο Παναιτώλιο


[Αναδημοσίευση από https://www.agriniopress.gr]

Σε  εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες, διεργασίες στην Δημοτική Κοινότητα του Παναιτωλίου, για τη
δημιουργία ανεξάρτητου ψηφοδελτίου.
Οι επαφές γίνονται μεταξύ δημοτών, γνωστών και με όρεξη για προσφορά για το χωριό τους, που προσανατολίζονται στην συγκρότηση ισχυρού ψηφοδελτίου, πέρα από δημοτικές παρατάξεις.
Ο «Κλεισθένης» δίνει νέες δυνατότητες και αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια και όσοι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, ενθαρρύνουν τέτοιες, ανεξάρτητες κινήσεις  ανθρώπων που αγαπούν τα χωριά ή τις πόλεις τους και δεν θέλουν να «δίνουν αναφορά» σε παρατάξεις, ούτε να ζητήσουν την στήριξη τους.
Η κίνηση στο Παναιτώλιο, έχει την θερμή στήριξη του νυν Δημοτικού Σύμβουλου Ανδρέα Γκορόγια (φωτο) που βρίσκεται σε επαφές για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Ο ίδιος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με καμιά παράταξη και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι το Παναιτώλιο και η συγκρότηση μιας δυνατής ομάδας που θα εργαστεί για το χωριό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου