.

.

.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η δράση ''Σε Αναμονή'' στα συστεγασμένα φαρμακεία της Αλεξίας Σιδέρη και Γεωργίας Βάρδια στο Παναιτώλιο


Η δράση ''Σε Αναμονή''  ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση. Πάνω από 1200 επιχειρήσεις σε όλη την χώρα έχουν προσφέρει σε ανθρώπους που το χρειάζονταν περισσότερα από 500.000 προϊόντα πρώτης ανάγκης τα οποία έχουν προπληρωθεί και έχουν μπει “Σε Αναμονή” από χιλιάδες συμπολίτες μας που έμαθαν από στόμα σε στόμα για την πρωτοβουλία μας. 
Στόχος της ομάδας ''Σε Αναμονή'' ήταν και παραμένει η δημιουργία της δράσης σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.
Ένα από τα πρώτα φαρμακεία που μπορούν οι πολίτες του νομού Αιτωλοακαρνανίας να συμμετέχουν σε αυτή την δραστηριότητα είναι και τα συστεγασμένα φαρμακεία της Αλεξίας Σιδέρη και Γεωργίας Βάρδια στο Παναιτώλιο.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή: 
Με τον πιο απλό τρόπο βοηθάμε έμπρακτα ο ένας τον άλλον. 
Με ποιο τρόπο; Προπληρώνοντας ένα καφέ, ένα ψωμί, ένα γάλα, λίγο κρέας, φρούτα και κάθε λογής προϊόντα ή υπηρεσίες για κάποιον συνάνθρωπό μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει σε κάποια από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση (η λίστα των επιχειρήσεων είναι η 1η καρφιτσωμένη δημοσίευση στην αρχική μας σελίδα). Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κόβει σε ένα διπλότυπο μπλοκάκι την απόδειξη του προϊόντος “σε αναμονή” που έχει εισπράξει και δίνει το λευκό χαρτάκι στον πελάτη που έκανε την δωρεά. Στη συνέχεια όταν ένας ωφελούμενος ζητήσει το προϊόν “σε αναμονή” η επιχείρηση κόβει κανονική απόδειξη από την ταμειακή και δίνει το προϊόν. Τόσο απλό. Ελάτε να κάνουμε παράδοση σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας την αλυσίδα αγάπης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου